čtvrtek 14. října 2010

Ori hubne: RESTART

Tak aby bylo jasno, na tomhle místě nenajdete žádné neproduktivní fňukání nebo skučení. Budu zde ryze konstruktivní, optimistická a dle svého zvyku lehce ironická. Základní informace o mém mírně egoistickém já naleznete v článku o velrybách..
Důvod mého psaní je jednoduchý – třeba mi malý dvorek a dlouhý bič. Udržet váhu není snadné. Zvlášť pro zkušenou jojo-efektářku s nesmrtelnou láskou k jídlu. Držím od letošního jara. Navíc člověk je tvor rozežraný a má-li hodně, chce ještě víc. A proto jsem se rozhodla, že svých ztracených 45 kilogramů zakulatím na prima padesátku. Nelehký úkol. K polovině ubytých kil mi pomohla operace, ale ta druhá polovina je tvrdě a poctivě vyspinningovaná, vyběhaná, vychozená, vyplavaná, vycvičená, vypocená a tak všelijak podobně. Nezbývá než pokračovat.
V rámci svého psaní budu objevovat nové druhy pohybových aktivit a sledovat cvrkot na hubnoucím poli. A jelikož nemusím nikoho cíleně chválit a nikoho povinně propagovat, budou mé výstupy čistě subjektivní, syrové, nepřikrášlené.



3 komentáře:

  1. Drzim vsechny palce, co mam, aby se ti podarilo dat dolu jeste techto pet kilicek navic. A ze to asi nebude jednoduche, nemusim pripominat. Tak hubnuti ZDAR.
    :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo ta fotka z dubna je vazne odstrasujici :o)

    OdpovědětVymazat
  3. úúúžasnéééé, tichá závist.

    OdpovědětVymazat